Lijsten Balinees Kunstwerk

Lijsten Balinees Kunstwerk. Zeldzame buste, misschien gesneden op java, maar bali kan ook. Onduidelijk is of deze persoon gerelateerd is met de bekende vorsten familie djelantik. Dit prachtige beeld van een trotse balinees met zijn vechthaan had als signatuur i g ng djelantik. Ook het gebruikte hout is afwijkend van de doorgaans gebruikte houtsoorten. Blader door alle topstukken uit onze collectie.

3 800 00

Coolste 3 800 00

Dit prachtige beeld van een trotse balinees met zijn vechthaan had als signatuur i g ng djelantik. Blader door alle topstukken uit onze collectie. Zittende balinees met vechthaan en fles. Zeldzame buste, misschien gesneden op java, maar bali kan ook.

Ook het gebruikte hout is afwijkend van de doorgaans gebruikte houtsoorten.

U hoeft daarvoor niet lid te worden. De term 'art deco' is ontstaan in het begin van de 20ste eeuw als afkorting van de franse woordengroep 'arts decoratifs'. Onduidelijk is of deze persoon gerelateerd is met de bekende vorsten familie djelantik. Blader door alle topstukken uit onze collectie. Aparte buste van een indische jongeling. U hoeft daarvoor niet lid te worden. Dit prachtige beeld van een trotse balinees met zijn vechthaan had als signatuur i g ng djelantik. Zeldzame buste, misschien gesneden op java, maar bali kan ook.

3 800 00

U hoeft daarvoor niet lid te worden. Balinese pauwmasker, houten muurmasker, aziatische volkskunst, balinese volkskunst, indonesische volkskunst, decoratief masker. Schilderij van balinese dorp, mooie en landelijke sfeer (originele handgemaakte) houseofartandgallery. Aparte buste van een indische jongeling.. Blader door alle topstukken uit onze collectie.

Popular posts from this blog

Cheetah3D 7 Review

Boekenlegger Kleurplaat Mandala Vers

Ideeën 165 3D Print Models Free Download Gratis